skip to Main Content

Avot design Oy ylläpitää Pöyrööt-verkkokauppaa. Pöyrööt-verkkokaupassa asiointi edellyttää Asiakkaalta voimassa olevien myynti- ja toimitusehtojen hyväksymistä.

Pöyrööt-verkkokaupan tuotteet toimitetaan kotimaan tilauksissa normaalisti 2-14 arkipäivässä. Tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palutusoikeus. Lue Pöyrööt-verkkokaupan ehdot huolellisesti läpi ennen tilaustasi.

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tilauksen ehtoihin liittyen tai tarvitset opastusta verkkokaupan käytössä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu(a)poyroot.fi tai puhelimitse 045-8833113, arkisin klo 10-16.

Maksaminen:

Maksaminen tapahtuu Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämän palvelun kautta. Tilauksissa noudatetaan aina Checkout on Checkout Finland Oy:n voimassa olevia maksuehtoja. Maksuehdot voit tarkistaa osoitteesta: http://checkout.fi/maksuehdot.html

Verkkopankit:

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Muut maksutavat:

Muut mahdolliset maksutavat ovat: Jousto, Collector ja Everydayn tarjoamat maksuvaihtoehdot. Näiden maksutapojen ehdot löydät osoitteesta: http://checkout.fi/maksuehdot.html

Kaikissa maskutavoissa noudatetaan Checkout.fi -sivuilla näkyviä voimassaolevia maksuehtoja.

Tilaus:

  • Tilauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias.
  • Tilauksen tekijä sitoutuu antamaan oikeat tiedot tilauksen yhteydessä.
  • Tilauksen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ja tiedot käsitellään luottamuksellisesti.
  • Hyväksytystä tilauksesta Asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilausvahvistuksesta näet:

  • viitenumeron
  • laskun loppusumman

Sopimuksen syntyminen:

Sopimus syntyy, kun asiakas on vahvistanut tilauksen ja saanut sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Ostoskärryjen sisältöä voi muokata rajattomasti ennen maksutavan valintaa ja tilauksen vahvistamista.

Toimitus:

Hyväksytyn tilauksen jälkeen toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa.

Toimitamme tilaukset postitse kirjeinä kotiin tai pakettina lähimpään Postin toimipisteeseen, riippuen lähetyksen koosta ja painosta.  P Kun paketti on toimitettu, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä.

Mikäli jokin tuote on äkillisesti loppunut varastosta, pyrimme ilmoittamaan siitä Pöyrööt-verkkokaupan Asiakkaille, mahdollisimman nopeasti.
Mikäli tuote on maksettu ja sitä ei pystytä toimittamaan, rahat palautetaan Asiakkaan tilille.
Asiakkaan maksettavaksi tulevan ALV:n prosentuaalinen osuus ilmenee laskusta.

Ulkomaan tilaukset toimitetaan Postin aikataulujen mukaan riippuen lähetyksen määränpäästä. Ulkomaantilausten toimitus saattaa kestää yli 14 päivää.

Vaihto- ja palautusoikeus:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota vahingoittuneita tuotteita.

Tuotteen vaihto:

Suosittelemme, että ennen tuotteen vaihtoa otatte yhteyttä Asiakaspalveluumme:

asiakaspalvelu(a)poyroot.fi tai 045 8833113
Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen tai sitä vastaavaan postituspakkaukseen ja lähetä se osoitteeseen: Avot design Oy, Huvipurrentie 7 a4, 48210 Kotka

Liitä vaihdettavan tuotteen mukaan seuraavat tiedot:
Kopio Avot design Oy:n lähettämästä sähköpostiisi tulleesta tilausvahvistuksesta.
asiakasnumerosi, nimesi ,osoitteesi ja puhelinnumerosi.
Uuden tuotteen koko, väri ja malli. Voit kirjoittaa uuden tuotteen tiedot palautuksen mukana lähetettävään tilausvahvistukseen tai kuittiin.
Uusi tuote postitetaan vastaanoton ja käsittelyn jälkeen ja se toimitetaan Asiakkaalle viimeistään 14 päviän kuluessa palautuksen saapumisesta.
Vaihdettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Emme vastaanota vahingoittuneita tai käytettyjä tuotteita.
Asiakas vastaa tahollaan mahdollisista Asiakkaalle tuotteen vaihdosta aiheutuneista kuluista.

Tuotteen palautus:

Suosittelemme, että ennen tuotteen palautusta otatte yhteyttä Asiakaspalveluumme:

asiakaspalvelu(a)poyroot.fi tai 045 8833113

Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen tai sitä vastaavaan pakkaukseen ja lähetä se osoitteeseen: Avot design Oy, Huvipurrentie 7 a4, 48210 Kotka
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Kopio Avot design Oy:n lähettämästä tilausvahvistuksesta tai tilauksen mukana tullut kuitti
asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
pankkitilinumerosi
Rahat palautetaan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Tuotteen palauttamisen yhteydessä perimme 2,90-10,00 euron paketointi- ja käsittelykulut, riippuen pakkauksen koosta ja painosta.
Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Emme vastaanota vahingoittuneita tai käytettyjä tuotteita.
Asiakas vastaa tahollaan mahdollisista Asiakkaalle tuotteen palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:

Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostitse asiakaspalvelu(a)poyroot.fi tai puhelimitse arkisin klo 10-16 numeroon 045-8833113 mikäli,
tuote on kadonnut kuljetuksen aikana
tuote on vioittunut
asiakkaalle on toimitettu väärä tuote
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.
Avot design Oy ei vastaa Postin aiheuttamista viivästyksistä toimituksessa.

Muuta:

Avot design Oy tekee parhaansa täyttääkseen ehtojen mukaiset velvollisuutensa.
Avot design Oy:tä ei kuitenkaan voida pitää vastuussa viivästymisistä, vioista tai häiriöistä, mikäli ne johtuvat Avot design Oy:stä riippumattomista syistä.
Viivästysten sattuessa, Avot design Oy täyttää velvollisuutensa niin pian kuin mahdollista.
Avot design Oy pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin myynti- ja toimitusehtoihin.

Nämä toimitus- ja myyntiehdot ovat voimassa 8.9.2016 alkaen.